AstroGita English Version
 
 Home
 English Version
 About Your Astrologer
 Private Consultations
 
 Изповед-Форум за жената
  
 СЕМИНАР
 Преоткрий себе си чрез
 изкустваta
 Вашия Астролог
 Астролога - Гита
  
 Статии
 Депресии
  
 Лична Консултация
 Астрология
 Асцендента
 Номерология
 Links
 

Регистрация за Астрологични Новини:
ЛУНАТА И ДЕТЕТО В НАС

Това без което не можем да живеем

От какво се нуждаеш? Без какво не можеш да живееш? Към какво си толкова много пристрастен? Какво ти е необходимо за да бъдеш щастлив? Мястото на Луната в твоята рождена карта показва това. Никой не може да живее без да изпитва задоволсто от живота или без да са задоволени неговите емоционални нужди. Луната е тази, която показва към какво се стремим, от какво имаме нужда. Всеки от нас се нуждае от сигурност, ако ние се чувстваме несигурни или неспокийни,то ние разбирасе продължаме да търсим докато го намерим това, което ни прави сигурни. Но дали знаем точно какво търсим, дали разбиираме какво ни прави усмихнати и доволни и защо стоим на определено място, когато парите не са достатъчни или нещо липсва във връзката. Защото дори, когато нещо да ви липсва и вие знаете какво е то, вие пак стоите там. Защото вие сте попаднали случайно на това, което се е докоснало до вашето сърце и ви кара да стоите с години на същото това място. Защото са изпълнени условията, които вашата луна изисква. Как може човек да работи без да има достатъчно храна да се нахрани? Как може да се храни без да има любов и радост в живота си? Как ще се насладите на любовта си, ако нямате удовлетворение в работата си? Приемете, че луната на вашата астрологична карта е като едно дете, което изисква от вас да й дадете това, което харесва. Какво ще направите? Това дете ще се сърди и плаче, ще страда, докато не задоволите нуждите му. Разбира се не можем да глезим детето и му даваме всичко сладко, коетро поиска, трябва да му сложим и лимит, докато му даваме да опита това за което плаче. Луната показва от какво се нуждаете и колко се нуждаете, тя определя начина по който искате да живеете и колко скоро искате да имате това, към което се стремите. От това дали луната е в огнен или воден знак разбираме и какви са нашите емоции. От дома, в който тя попада разбираме към към какво се стремите и без какво не можете да живеете. Например, луната в пети дом, се нуждае от любов, творчество и изяви, да бъдете оригинален и да разрешите на детето във вас да ви води.

Вашата луна показва вашето отношение към майка ви и какво сте наследили от нея. Луната показва вашите инстинкти и навици създадени в детството, за да бъдете предпазени или сигурни. Луната показва какви жени харесвате, дали те са домошари или добри събеседници. Ако като дете вие не сте получавали емоционална подкрепа, то и сега като по-големи, когато стед под стрес, вие ще пак ще се затваряте в себе си и ще търсите старите методи, които сте използвали като дете. Тези навици не са така добри сега, те не ви помагат и са в противоречие с вашето здраве, емоционално състояние, дори психическо развитие. Вие се нуждаете от подкрепа и сигурност и ако няма кой да я предложи, то вие изпадате в паника, стрес или депресия. Ако знаете къде е вашата луна този проблем ще отпадне завинаги, защото вие знаете тайната и винаги ще знаете къде да отидете и какво да направите, за да се почувствате по-добре.

Една тайна от мен, нужна на всяка жена: луната на мъжа, показва какво той харесва в жената и от какво има нужда. Даже и да не отговаряте на неговите искания, той ще проектира върху вас жената, която търси и ще очаква да получи това, дори и да не сте го оформили във вашия характер. Ако обаче го обичате и искате да го задържите, вие ще искате да наблегните на тези качества и да му донесете радост и щастие. Луната показва каква храна обичаме, какви ресторанти предпочитаме, дали да е люта или обикновена, без много подправки.

Луната показва къде ще намерите почит, уважение, внимание, коя е публиката, която ви слуша и как да я грабнете. Ако сте депресирани, луната и нейното място ще ви покаже какво да правите за да излезете от депресия. Знаеки мястото на луната на тези които обичате, на вашите деца, съпрузи или началници, вие държите ключа към тяхното сърце и знаете какво да направите, за да ви се усмихнат или да ви дадат нужното увеличение на заплатата. Ако се научим да разберем от какво другите имат нужда и отговорим на техните емоционални потребности, то ние държим ключа към нашия успех. Има голямо значение дали вашите отношения са обикновени, студени, с недобри комуникации или вие сте грижовни и и подържате приятни отношения с близките, приятелите и колегите си. Ако имате проблем с някой в службата, то значи, че вие не сте разбрали какво го движи, радва или трежожи, какво го кара да се усмихме. Замисляли ли сте се по този въпрос? Искате ли да живеете в хармония и мир с тези, които ви заобикалят, разберете каква е тяхната луна и къде се намира. Тогава ще знаете как да ги спечелите и те ще задоволят вашите прищевки и желания.

Не лукс, а необходимост на всеки да открие мястото на своята луна, за да може да реагира на предизвикателствата в живота и да грабне появилите се възможности. Ако ние познаваме начините по които реагираме на стреса, как емоционално отговаряме на всяка ситуация, ние ще можем да се предпазим и докато не е късно да реагираме, или да се нагласим като разрешим проблема с лекота.

Ако имате деца, тяхната луна показва на какво обичат те да играят, а като възрастни луната показва как да открием детето в нас и как да задоволим своите емоционални нужди.

Ако не знаете къде се намира вашата луна, това може да стане лесно като си направите астрологична карта на раждането. За това е необходимо да знаете датата, месеца, годината на раждането, но също така важно е да знаете точния час и мястото, защото луната се движи много бързо във знаците и понякога два или три часа разлика са много вайни и луната може да се премести друг знак или дом. Луната е нашата “емоционална прогноза” и от това къде се намира в момента на раждането зависят и много събития в нашия живот.

Ето някои предложения за тези, които вече знаят къде се намира тяхната луна и как да задоволите детето вътре в себе си:

Всички огнени знаци:Овен, Лъв и Стрелец са физически активни и обичат да излизат и се срещат с хора, обичат приключенията, риска и изкуствата. Ta кива хора не ги зтваряйте дълго у дома си, те ще се депресират и няма да стоят дълго с вас. Те са много щедри, но имат нужда от внимание, искат да са лидери и да водят хорото. Те обичат да са сред природата, да бъдат звезди и да бъдат непременно забелязани. Класове по изкуство, драма или пътуване ще ги направят щастливи. Те може да пропуснат физическото удоволствие от храната, но не могат да живеят без духовна храна- развлечения, приятели, природа и изкуство.

Луната на тези в телец, дева и козирог показва тяхната практичност, стабилност и това, че на тях можа да се разчита. Те искат да са в контрол и да знаят какво ще става, не обичат риска и промените, те мерят и теглят всичко, за да знаят какво ще получат. Децата с такава луна са много дисциплинирани, спазват всички условия и правила, те знаят какво се изисква от тях и са готови да го дадат. Тази луна също се радва на природата, но те предпочитат да се занимават с пари и да държат банковите сметки на своите съпрузи артисти. Дори тези, които продават лимонада, знаят защо са там и какво ще спечелят от това. Те развиват умения, които да подобрят техните знания, те искат да подобрят света. Техните сетива са много изострени и те ценят това, което могат да видят, опитат или докоснат. Тяхната кариера и правенето на пари много често играят важна роля в живота им или влияе на тяхната емоционална сигурност. Те обичат да строят нещо продължително и трайно, обичат да се занимават в градината или гаража.

Луната във въздушните знаци близнаци, везни и водолей са най-разговорливите от зодиака. Те имат нужда да говорят, да се изразяват, те се стремят към много социални контакти и размяна на идеи. Те изгарят да са в група, да имат партньор, с когото да споделят, да преоткриват нови неща, които да привлече техните интереси. Те трябва да са непрекъснато в контакт- словестен, най-вече, на телефона, на интернет или факса и това ги прави доволни от живота, че могат да комуникират. Обикновено са добри събеседници, обичат да четат, да поддържат връзки с приятели, дори съседите са важни, защото в разговора с тях ще намерят емоционалната близост, от която имат нужда. Ако скучаят или са неспокойни, дайте им да решат някоя кръстословица или да направят малко пътуване до магазина, за да напазарят. Ще ги срещнете в библиотеката, в университета или в махалата, на сладка приказка със съседа. Те са неспокойни и на тях им е нужно разнообразие и често смяна на обстановката. Те са тези дето пишат вестниците или говорят по телевизията.

Луната във водните знаци, рак, скорпион и риби е най-емоционалната от всички. Те са като майка на света, грижовни, много заинтересовани и дълбокомислещи. Те се нуждаят от много време да бъдат сами със себе си, да мечтаят. Те намират успокоение и баланс, когато се знимават с изкуства като драма, рисуване, поезия, фотография. Те обичат да готвят, да се занимават с градинарство, те са тези които се грижат за нашето здраве в сферата на здравеопазването, те са най-добрите съветници, те имат нужда да бъдат родители и да ни покровителстват. Всяко докосване до вода е благоприятно за тях и им носи нужния баланс и хармония в живота. Всички водни спортове са добри за тях: плуване, гребане, риболов. Дори, когато са в банята, във ваната или под душа те се чувстват чудесно. На тези хора препоръчвам МЕДИТАЦИЯ!!!

Луната играе важна роля и за нашаето здраве. Ще си послужа с малък пример. Луната на мъж, който е в знака на скорпиона показва, че той е много силно емоционален, още, за него е много трудно да намери начин да релаксира и премахне стреса. Такъв човек ще отиде към нездравословни методи и стредства (алкохол, цигари, марихуана), за да се облекчи от напрежението, защото той не знае, че терапията чрез изкуство би намалило повече болката му във врата, отколкото всякакви лекарства и медикаменти. Защото знака на скорпиона ръководи психология, криминалистика, физиотерапия и лечение чрез изкуства. Само тогава, когато този човек започне да прави фигури от глина или пластелин и върху тях остави своята негативна енергия, той ще се освободи от огромния срес и ще намали физическите болки. Ако не вярвате, опитайте. Бъдете пак деца, луната е детето в нас, което ни показва какво да правим, за да се чувстваме добре. Събудете детето в себе си и му дайте да поиграе, разбира се с мярка. Ако искаме да знаем защо даден клиент е развил дадена болест, то ние откриваме къде е неговата луна и каква е съпротивата срещу нея, т.е., срещуположния на нея знак, който ни дава възможност да разберем с какво е прекалил, за да стигне до този проблем. Един друг пример. Много често хората с луна в знака на Овена страдат от диабет. Защо, защото срещуположия на този знак е Везни, който изгаря от желание да си угажда или подслажда. Тогава, пак поглеждаме къде е неговата луна - в Овен, значи на него му липсват физически упражнения и не е достатъчно активен. Още при първите опити да спортува и намали теглото си, този човек ще се отърве от своята болест. Защото луната в Овен изисква това от него. Знаеки знака на вашата луна, никак не трудно да разберете и причината за много ваши заболявания и как те могат да бъдат изцелени. Казвам изцелени, а не излекувани, защото астрологията е наука, която лекува душата, а премахвайки стреса и душевните терзания, ние отстраняваме несъзнателно и физическите болки. Ето защо е нужно да живеем в мир, в хармония и да спортуваме, да се радваме на живота, за да премахваме стреса, който е на всяка крачка в забързания ни Американски начин на живот.

Открийте своята луна и задоволете детето вътре във вас. Открийте своята луна и разберете от какво има нужда вашата душа, за да живеете в мир и да бъдете щастливи. Разберете какви са емоционалните нужди на вашия партньор и как да сътворите един хармоничен свят на чудесни взаимоотношения, на любов и красота. ГИТА